Home pageTheaterproductiesProductiehuis TOPPTheater in SchoolIn BedrijfProductie en AdviesPartners

General:

Home page

Contactgegevens

Over ons

Publiciteit

Twitter

Facebook

Speellijsten

Toegangskaarten

Het verhaal van De Kleine Kapitein

Een verlaten strand. Een kleine jongen heeft gehoord van het Eiland van Groot en Groei, waar je in één nacht een groot man kunt worden. Een andere, dikke jongen zegt dat dat hem wel vet lijkt, want dan hoef je nooit meer naar school. Een derde jongen, met een gebreide das om, zegt dat hij waarschijnlijk niet meegaat omdat het niet mag van zijn vader. Maar het meisje in de groep zegt dat hij gewoon een schijtert is en dat hij niet moet zeuren maar gewoon meedoen.
Een oudere man, die zich aan de kinderen voorstelt als schipper, zegt dat hij eerder van het Eiland van Groot en Groei heeft gehoord. En hij begint te vertellen. Over een Kleine Kapitein die op zoek is gegaan naar dat eiland, samen met zijn vrienden. Hij vertelt hoe deze Kleine Kapitein een boot heeft gemaakt van alle spullen die hij vond: de Nooitlek. En terwijl hij vertelt begint hij een boot te maken van alles wat er tijdens de storm is aangespoeld: stukken hout, een kist, een stuk van een bed, een oude emmer. De kinderen gaan hem helpen. Dit is het begin van een lang avontuur…

'De Kleine Kapitein' is een productie van Van Engelenburg

Kijk op de website van de » productie >>

Voorstelling informatie:
Speelperiode februari '07 tot januari '08
Speelduur 1 x 90 minuten
Genre familievoorstelling
Leeftijd 6+

Deze productie is mede mogelijk gemaakt door: Maatschappelijk Stimuleringsfonds Zuid-Kennemerland, Lira, KF Heinfonds, Madurodamfonds, Willem Kloos, SHV Fentener van Vkissingen, Mondriaanstichting.


van Engelenburg Theaterproducties (c) 2010 - All rights reserved
Haarlem - tel 023 531 5578